برای اولین بار انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

پژوهشگر برتر

برای اولین بار در دانشگاه آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی تهیه و به تصویب معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه رسید.

پس از ماه ها تلاش و برگزاری جلسات متعدد جهت تدوین آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر در قسمت دانشجویی با معیار های متفاوت تر و انگیزشی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به تصویب شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه رسید.

قابل ذکر فایل راهنما نحوه تخصیص امتیازات در صفحه نخست دانشگاه قرار داده شده است.

جهت راهنمایی های بیشتر و همچنین چک لیست های ارسال رزومه و مدارک پس از بررسی توسط تیم علمی کمیته به دانشجویان گرامی اعلام می گردد.

آیین نامه انتخاب پژوهشگر برگزیده

دانشجویان متقاضی شرکت در انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه، چک لیست ارسال مدارک را می توانند پس از تکمیل، به ایمیل کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس srcs@kums.ac.ir ارسال نمایند.

همچنین اطلاعات بیشتر ازطریق کانال کمیته تحقیقات دانشجویی به اطلاع دانشجویان می رسد.

چک لیست پژوهشگر برتر دانشجوییچک لیست پژوهشگر برتر دانشجویی