توسعه وارتقاء اورژانس 7بیمارستان استان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / مدیرامور درمان گفت: تمامی 23 اورژانس بیمارستانهای استان فعال هستند و توسعه وارتقاء 7 اورژانس بیمارستان در دستور کاراست.

دکترپرنا افزود: بیمارستانهای امام رضا وطالقانی درحال ساخت است وبیمارستانهای امام خمینی کرمانشاه , اسلام آباد, قصرشیرین ,گیلانغرب وهرسین بعدازتهیه نقشه عملیاتی خواهدشد.

وی با اشاره به اینکه اورژانس هربیمارستان ویترین آن میباشد اظهارداشت :تکریم ارباب رجوع دراورژانس با اولویت رضایتمندی بیماران , گزارش به موقع کمبودها ,نظارت دقیق برنظافت اورژانسها وتلاش برای رفع کمبود نیروهای پرستاری , کمک پرستار وخدماتی ازجمله موضوعات مهمی است که باید به آنها توجه جدی شود

مدیراموردرمان دانشگاه درادامه گفت: شاخصهای ملی اورژانس درگذشته 5مورد بوده که اکنون به 18 مورد افزایش یافته است ومسئولین تمامی اورژانسها موظف به عملیاتی کردن آن هستند.