فراخوان طرحهای پژوهشی غیر پایان نامه ای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای توسعه تحقیقات کاربردی و پایه، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی اعلام میدارد. لذا اعضای هیات علمی ومحققان غیر هیات علمی می توانند منطبق با فلوچارت، پروپوزال اولیه(خلاصه پروپوزال و یا فرم تائید عنوان در طرحهای ثبت بیماری ها) پیشنهادی خود را از تاریخ 15 شهریور تا 15 مهر ماه ، از طریق سامانه پژوهان ثبت و ارسال نمایند.

لازم به توضیح است که:

1-    بودجه طرحهای تحقیقاتی باید منطقی و مبتنی بر محاسبات دقیق باشد. عدم تناسب بودجه با موضوع طرح و روش کار می تواند منجر به عدم پذیرش طرح شود.

2-    فرایند ارزیابی پروپوزال در دو مرحله، شامل پروپوزال اولیه(در قالب خلاصه پروپوزال) و پروپوزال کامل انجام می پذیرد.

کلیه طرحهای تحقیقاتی غیر پایان نامه ای، اعم از پروپوزالهای  ثبت بیماریها، پروپوزالهای کمیته تحقیقات دانشجویی ، پروپوزال گرنت دعوت به همکاری پژوهشیار و سایر گرنت های تشویقی اعطاء شده به اعضای هیات علمی،صرفا از طریق این فراخوان قابل ارسال خواهد بود.