متد درمانی جدید که روند پیری در موش را بر عکس کرده است

هر چه سنمان بالاتر می رود سلول های پیر و آسیب دیده به میزان بیشتری در بافت های بدن ما تجمع خواهند کرد و این تجمع سلول های آسیب دیده ما را در معرض ابتلا به بیماری های مرتبط با کهولت سن قرار خواهد داد. دانشمندان هلندی به تازگی ساختاری مولکولی را ساخته اند که می تواند سلول های آسیب دیده و پیر بدن را پاکسازی کند؛ با تحقیقاتی که بر روی موش ها انجام شد؛ تزریق این ترکیب مولکولی معجزه آسا به بدن موش باعث آغاز رشد موها، بهبود در عملکرد کلیه و دو برابر شدن سرعت دویدن جانور شد.

۲۰ آبان ۱۳۹۷ ۲۳:۵۱