سامانه تاپ؛ بستری برای ارتباط بیشتر صنعت و پژوهش

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت با اشاره به طرح ملی تاپ برای ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با صنایع ادامه داد: این طرح برای توسعه فناوری در صنایع و مشارکت هر چه بیشتر بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است.

وی گفت: در این طرح در کنار کمک به صنعت برای استفاده از دانش و علم به منظور ورود فناوری به تولیدات صنایع از ظرفیت های دانشگاه نیز استفاده خواهد شد.

او در ادامه گفت: در طرح ملی تاپ از پایان نامه های دانشجوان برای کمک به صنعت استفاده خواهد شد و دانشجویان نیز امکان فعالیت در کارگاه ها و آزمایشگاه های صنایع برای ارائه راهکار به صنعت به منظور حل مشکلات خود توسط دانش را دارند.

وی ادامه داد: دانشجویان و اساتید دانشگاه ها نیز می توانند در این سامانه برای مشارکت با صنایع ثبت نام کنند و بر اساس توانمندی علمی که دارند با صنایع مربوطه همکاری کنند.

🔴 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت سامانه به آدرس iranetop.ir مراجعه نمایید.