تمدید مهلت ارسال مستندات و شرکت در فراخوان پژوهشگر برتر دانشجویی

🔸 به استحضار می‌رساند کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در نظر دارد که در راستای برنامه عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی در سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ نماید.

🔸 دانشجویان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند ضمن مطالعه آیین‌نامه «بند ک» مستندات پژوهشی مقطع تحصیلی فعلی خود را حداکثر تا پایان وقت اداری ۵ اسفند ۱۴۰۲ در دو نسخه چاپی و الکترونیک (CD) به دفتر مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل نمایند.

🔸 لازم به ذکر است که علاوه بر ارائه مستندات پژوهشی ارائه تاییدیه شورای انضباطی دانشـگاه در خصوص وضعیت انضباطی متقاضیان و نیز تاییدیه معاونت محترم آموزشی دانشگاه درخصوص آخرین معدل دانشجو الزامی می‌باشد. اضافه می‌گردد که آخرین ویرایش آیین‌نامه مربوطه (بند کاف) و فرم مشخصات فردی پیوست می‌باشد.

فرم ها آیین نامه «بندک»
فرم ها فرم مشخصات فردی