صورت جلسه شورای مرکزی کمیته تحقیقات و طرح مدرسه تابستانی

صورت جلسه شورای مرکزی کمیته تحقیقات

در جلسه ای که در مورخه31/2/1394در محل دفتر کمیته مرکزی تحقیقات با حضور سرپرست، دبیران  و اعضای فعال کمیته های دانشجویی  برگزار شدتصمیمات زیر اتخاذ گردید

1.     تعیین زمان دقیق شروع جلسات آتی( ساعت 9 روزهای پنجشنبه)

2.     تعیین حق الزحمه برگزار کنندگان مدرسه تابستانی

3.     درصوتی که دبیر یا نماینده تام اختیار او 2 جلسه متوالی یا 3جلسه متناوب تاخیر غیر موجه داشته باشد دبیر مورد نظر برکنار گشته و دبیر مرکزی نسبت به انتخاب فرد جایگزین اقدام می نماید.

4.     با توجه به عدم همکاری فعال و موثر و عدم شرکت دبیر محترم دانشکده دندان پزشکی یا نماینده ایشان در جلسات شورا مقرر شد که مراتب به سرپرست کمیته دانشکده مذکور اعلام گردد.

5.     اعضای فعال کمیته 70 درصد تخفیف و اعضای عادی کمیته 50 درصد تخفیف شرکت در مدرسه تابستانی دریافت کنند.

6.     مقرر شد علاوه بر 40نفر اصلی که برای دوره مدرسه تابستانی انتخاب شده اند تعدادی به عنوان افراد ذخیره انتخاب شود.

7.     هماهنگ کردن قراردادن منوی ثبت نام مدرسه تابستانی در پرتال کمیته.

8.     مقرر شد دبیر مرکزی هماهنگی لازم جهت اخذ خابگاه را انجام دهد.

9.     مقرر شد مسئولین روابط عمومی دانشکده ها هفته ای یک بار در کمیته مرکزی حضور یابند.

10.دبیر مرکزی موظف است با هماهنگی مسئول واحد های روابط عمومی و IT پرتال کمیته را به روز کنند.

11.مقرر شد واحدی با عنوان واحد ارزشیابی عملکرد کمیته تشکیل گردد.

12.مقرر شد دبیر مرکزی طی ملاقاتی با دکتر جیرایی برنامه های روز جمعه رئیس محترم دانشگاه را دریافت کرده و ترتیبی دهدند که در هرجلسه نمایندگانی از کمیته تحقیقات دار آن جلسه حضور داشته باشند.

13.اعضای فعال جهت برگزاری مدرسه تابستانی:

آقایان: دارسنج - امیریان زرفشانی -  فلاح یاوری چراغی سهرابی

بانوان: حسینی محمدی احمدزاده احمدی