دومین جلسه شورای راهبردی منطقه جنوب غرب کشور

دومین جلسه شورا راهبردی منطقه جنوب غرب در تاریخ 4 / 6 / 94 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور سرپرستان و دبیران محترم شبکه همکار جنوب غرب برگزار گردید.

این جلسه راس ساعت 8:30 در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور سرپرستان و دبیران دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه ، اهواز ، خرم آباد ، ایلام و آبادان تشکیل گردید.

موارد مطرح گردیده در این جلسه به شرح ذیل می باشند:

1.       معرفی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان و توضیح عملکرد 6 ماهه اول 1394 توسط جناب آقای دکتر ملیحی

2.      معرفی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان توسط سرپرست کمیته تحقیقات جناب آقای دکتر سپهوند

3.      توضیح عملکرد 3 ماهه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توسط دبیر محترم خانوم الهه خدادی

4.      توضیح عملکرد 6 ماهه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام توسط دبیر محترم جناب آقای فیلی

5.      توضیح عملکرد 3 ماهه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توسط دبیر محترم جناب آقای رسول یاوری

6.      بررسی دو طرح تحقیقاتی مشترک با محوریت اعتیاد و سرطان کولون

جلسه دوم در ساعت 10:30 با حضور دکتر فرید نجفی معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرماشاه با محور های توسعه روابط بین دانشگاهی ، اجرای طرح های مشترک و اعلام وجود بستر مناسب جهت انجام طرح ها و پروزه های کلان برگزار گردید.

جلسه سوم راس ساعت 11:30 تا 13 جلسه سرپرستان در معاونت تحقیقات و فناوری و همچنین جلسه دبیران در محل کمیته تحقیقات دانشجویی با محور هم اندیشی بین اعضا منعقد گردید.

و همچنین تعیین گردید که جلسه بعدی شورا راهبردی منطقه جنوب غرب در استان لرستان در تاریخ 20 آبان 94 برگزار گردد.

۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۸:۴۱