جلسه دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی با ریاست دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

جلسه مذکور در روز سه شنبه 5/8/94راس ساعت13 در محل سالن جلسات دانشکده با حضور ریاست محترم دانشکده پیراپزشکی، سرپرست محترم دانشکده، دبیر کل کمیته دانشگاه، مسئول واحد پژوهش مرکزی، مسئول واحد آموزش مرکزی، مسئول واحد روابط عمومی مرکزی، دبیر دانشکده و اعضای فعال کمیته تحقیقات دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

جلسه با نام و یاد خدا و سلام و صلوات اغاز شد.ابتدا اعضا به معرفی واحد مربوطه و مطرح کردن اهداف و رسالت هر واحد پرداختند و سپس اقای یاوری,دبیر کل کمیته اهداف آتی را جهت اخذ تصمیمات مطرح نمودند.

تصمیمات ذیل اخذ گردید:

1.       برگزاری غرفه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در محل دانشکده

2.       برگزاری قوی تر کارگاه ها برای دانشجویان

3.       حمایت از تشکیل انجمن دانشجویی علمی پژوهشی علوم تشخیصی

4.       حضور قوی در همایش دانشجویان پارامدیکال در ساری

5.       حمایت مالی بیشتر دانشکده پیراپزشکی از تحقیقات دانشجویان و کمیته تحقیقات دانشحویی دانشکده مذکور

همچنین دو هفته قبل دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی پرستاری و مامایی با حضور سرپرست مرکزی و دبیر مرکزی دیداری با ریاست دانشکده پرستاری مامایی داشتند.

o

h