جلسه شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی

جلسه شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.

جلسه مذکور در روز پنج شنبه 7/8/94 راس ساعت15/14در سالن جلسات معاونت تحقییقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور سرپرست محترم مرکزی و دبیر محترم مرکزی و اعضای شورای مرکزی و یک میهمان برگزار گردید.

جلسه با نام خدا و سلام و صلوات اغاز شد. ابتدا دبیر کل کمیته مرکزی اقای یاوری به تشریح دستور کار جلسه پرداختند و سپس هر یک از حضار دیدگاه خود را اعلام نمودند.در نهایت با اکثریت ارا تصمیمات ذیل اخذ گردید:

1. برگزاری جلسه ای میان سرپرستان محترم کمیته های دانشکده ها با معاونت تحقییقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت مطرح نمودن انتظارات دو طرف

2. تشکیل انجمن دانشجویی علمی-پژوهشی علوم تشخیصی پارامدیکال در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( خانم شیوا دارابی )

3. اعضای فعال می بایست گزارش عملکرد خود را هر ما به صورت حضوری ارائه نمایند.

4. دبیران دانشکده ها ظرف مدت 10 روز نمایندگان خود را جهت واحد کاربست طرح های تحقیقاتی مشخص نمایند. لازم به ذکر است پس از این تاریخ انتخاب این نمایندگان توسط واحد کاربست انجام می گیرد.

5. اعضا شورا مرکزی با کلیات برگزاری یک سمینار پروپوزال نویسی در سطح دانشگاه موافقت کردند.

در پایان جلسه نیز موضوعات مورد بررسی جلسه آتی تحت عناوین پژوهشگر برتر و جلسات تخصصی تر برگزاری سمینار یک روزه پروپوزال نویسی اعلام گردید%