غرفه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری و مامایی

غرفه کمیته تحقیقات دانشجویی  دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری و مامایی

غرفه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه با موفقیت در دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری و مامایی برگزار شد.

این غرفه از روز یکشنبه 10 تا چهارشنبه 13 آبان ماه در محل دانشکده پیراپزشکی و پرستاری-مامایی دایر شد.

با حضور و پیگیری مشتاقانه ی دانشجویان مواجه بود که در نتیجه ی زحمت بی شائبه ی دوستان و فعالان کمیته می باشد.  به این صورت که تعداد زیادی به جمع کمیته پیوسته و با توجه به اطلاعاتی که کسب کرده اند مشتاقانه خواهان فعالیت مستمر در کمیته هستند .

کمیته های دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری و مامایی با حمایت هم عمل کرده و به اطلاع رسانی در رابطه با فعالیت های مختص کمیته تحقیقات و پژوهش و نحوه ی به انجام رساندن این اهداف و تحققشان فعالیت می کنند که با توجه به حجم استقبال ، تلاششان قطعا سازنده خواهد بود .

غرفه ی موجود در این تاریخ فراتر از انتظار مثبت تلقی شده و امید است که بتواند همچنان و به صورت پیوسته به فعالیت مستمر خویش ادامه دهد.

D S