جلسه مورخ 11.8.94 با حضور دبیر کل کمیته تحقیقات

جلسه  مورخ 11.8.94 با حضور دبیر کل کمیته تحقیقات

جلسه مذکور در روز دوشنبه11/8/94راس ساعت 17 با حضور دبیرکل کمیته تحقیقات دانشجویی، مسئول واحد پژوهش مرکزی، مسئول واحد روابط عمومیمرکزی، مسئول واحد برگزاری همایش مرکزی و دبیران دانشکده ها و تعدادی از اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه اختصاصا به بررسی شرایط برگزاری سمینار یک روزه پروپوزال نویسی پرداخته شد و در نهایت تصمیمات ذیل با اکثریت آرا اخذ گردید:

1. تاریخ پیشنهادی برگزاری سمینار مذکور 30/11/94 اعلام گردید.

2. از افراد کاندید به عنوان دبیر کل، دبیر علمی و دبیر اجرایی سمینار را به صورت پیشنهادی نام برده شد.

3. داوری پروپوزال های ارسالی توسط یک هیئت علمی توانمند و دو دانشجوی شایسته در این امر انجام بشود.

لازم به ذکر است بررسی شرایط داوران دانشجو و سمینار پروپوزال نویسی به اتمام نرسیده و طی جلسات بعدی به طور کامل تر بررسی انجام خواهد گرفت.

اسامی افراد حاضر در جلسه: اقایان رسول یاوری,رضا رستمی، نوید ویسی، محمد گودرزی  و محمد کیان زرافشانی وخانم ها روژین همتی، سپیده کهزادی، شیوا دارابی، اکرم احمدزاده، شراره احمدی و رویا فرنودی مهر.