برگزاری اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار

اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار، ۱۲ تا ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ توسط دانشگاه شهید چمران اهواز و تحت حمایت رسمی سیویلیکا برگزار می شود......

برگزاری اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار

اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار، ۱۲ تا ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ توسط دانشگاه شهید چمران اهواز و تحت حمایت رسمی سیویلیکا برگزار می شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور؛ این کنفرانس با هدف شناسایی منابع و دلایل بروز طوفان های گرد و غبار، پیامدهای طوفان های گرد و غبار، شناسایی راه کارها و شاخص های کنترل کننده گرد و غبار و تدوین راهبردها و چشم انداز جامع کنترل رخدادهای گرد و غبار به ویژه در منطقه خاورمیانه در شهر اهواز برگزار می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.

www.icd2016.ir

محورهای کنفرانس بدین شرح می باشد:

·         راهکارهای کنترل منابع ایجاد طوفانهای گرد و غبار

·         راهکارهای مقابله با پیامدهای زیست محیطی رخدادهای گرد و غبار

·         راهکارهای مقابله با پیامدهای اجتماعی - اقتصادی وقایع غباری

·         راهکارهای کاهش پیامدهای وقایع گرد و غبار بر صنایع

·         تعیین ناهنجاریهای زیستی ناشی از بروز رخدادهای گرد و غبار در جوامع انسانی  و راهکارهای کاهش اثرات آن بر سلامت انسان

·         راهکارهای کاهش پیامدهای وقوع طوفانهای گرد و غبار در کشاورزی

·         راهکارهای مقابله با اثر فغالیت های عمرانی در ایجاد گرد و غبار