برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اولین جلسه شورای آموزشی در روز شنبه 12 دی ماه برگزار گردید.

در این جلسه، که اولین جلسه ی رسمی کمیته تحقیقات دانشجویی بعد از انتصاب جناب آقای دکتر الوندی به سمت سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و هم چنین اولین جلسه از شورای آموزشی تازه تاسیس کمیته تحقیقات دانشجویی بود، تصمیم گیری ، اصلاح و تایید آیین نامه شورای آموزشی به تفصیل و با جزئیات انجام شد و اصلاحات آیین نامه نیز بررسی گردید. سپس شیوه نامه برگزاری کارگاه های علمی_ پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی بررسی شده و اصلاحات مورد نظر صورت پذیرفت. نماینده های واحد آموزش دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی نیز در مورد کارگاه های برگزار شده در چندماه اخیر توضیحاتی ارائه داده و نحوه ی برگزاری کارگاه های در دست اجرای کمیته در ماه های آینده نیز بررسی شد.

SE

DF