ششمین جلسه شورای راهبردی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی غرب کشور در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار گردید.

در این جلسه سرپرست و دبیر کل کمیته تحقیقات دانشگاه حضور داشتند.

مصوبات مهم این جلسه شامل بررسی برنامه های عملیاتی کمیته های منطقه، ارائه راهکار های بهبود وضعیت موجود و همچنین به ارائه دستاورد های جدید پرداخته شد.

بنا به گفته ی سرپرستان و دبیران کمیته های عضو شبکه همکار دستاورد ها و برنامه عملیاتی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه بسیار مناسب و دارای چشم اندازی روشن بوده است.

همچنین مقرر گردید جلسه بعدی به بررسی شیوه نامه های تدوین شده در کمیته های عضو شبکه همکار در شوشتر پرداخته شود.

f